Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка похвалилася ще й дуже незвичайним селфі, поділившись хобі, про яке численні шанувальники навіть не здогадувалися. Виявляється, крім вокалу і танців красуня активно займається спортом, захоплюючись боксом. На фото Наталя приміряла боксерські рукавички, проте не переодяглася в спортивний костюм, залишившись в стильній чорній сукні з глибоким декольте.

стояти, боятися! Тренування за розкладом! Зазвичай в четвер всі будують плани на п'ятницю. Хмм, чого б такого затіяти?)))

Фолловери не пройшли повз: "і ви в мери зібралися?)))) Якому Місту таке щастя перепаде?)))))", "Наталочка відправляє у приємний нокаут з однієї пісні ❤️", "Ничосі баксерша", "НАТАЛІ, ти займаєшся боксом? Просто супер".

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захоплення.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".