Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська, яка була задіяна в проекті "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно ми розповідали, що артистка кардинально змінила імідж, тепер же вона похвалилася фотографіями в стильному образі. Наталія опублікувала нові фото, а в підписі до них розповіла про свою обновку.

На фотографіях, які з'явилися в записі Наталії Могилевської, вона постала на огляд публіки в модному діловому луці. Для фотосесії артистка наділа темні штани і білу блузку, поверх якої накинула ще й білосніжний піджак. Волосся зірки розпущене, а на її обличчі легкий макіяж. Наташа стоїть біля дверей автомобіля, а в руках вона тримає модну чорну сумочку, а у підписі до фото розповіла про цю сумку.

"Бажаю вам сил і наснаги у перший робочий день після низки свят. Я навіть скучила. У мене обновка, з якою я тепер не розлучаюся – красивенна валіза, в якій я ношу комп'ютер і журнали. Відчуваю себе дуже діловою і стильною. Пам'ятаєте у мене був колись фотосет для обкладинки ОК? Спасибі за подарунок @donnini_boutique. У цьому магазині дуже багато різних красот, яскравих красивих італійських сумочок. Просто чудо. І все ручної роботи. Шукайте Pratesi Firenze1948. Як вам ідея носити комп в портфелі як колись у школу? На вулиці таке цікаво часто зустрічаєте у жінок? Ps. До речі сумочку Іра Білик порадила. У неї цукерочка – фуксія", - написала Могилевська.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію свого кумира і почали активно коментувати і фото, і пост Наташі. Фанати засипають зірку компліментами і лайками, а також обговорюють її схуднення, адже Могилевська сильно скинула вагу, про що тепер розповідає і ділиться досвідом з іншими жінками.

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".