Ведуча Нового каналу Юлія Панкова розказала з чого роблять м’ясні продукти в Україні. У Всесвітній день вегетаріанства, який відзначають сьогодні, 2 жовтня, ведуча "Ревізора" та кулінар розповіла про своє ставлення до м’яса.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Про це пресслужба Нового каналу розказала спеціально для "Знай.ua.
Юлія Панкова зізналася, що дуже любить використовувати цей інгредієнт в кулінарії. А оскільки її батько захоплювався мисливством, то у їхній сім’ї завжди була свіжина.
"Батько часто приносив додому дичину. Я пробувала м’ясо кабана, оленя, фазана. Зараз стараюсь обмежувати себе в споживанні червоного м’яса та свинини. До речі, нещодавно тато приніс мені фазана, щоб я приготувала. Зізнаюсь, страва не вдалась. Натякнула батькам, що краще я приїжджатиму до них на такі делікатеси.", - розповіла вона.
Панкова розповіла, що зовсім виключила з раціону сосиски та ковбаси. Таке рішення вона прийняла після того, як зробила сюжет про ці товари. Тоді їй на підприємстві показали, як м’ясні продукти роблять із порошку і видовище, за словами телеведучої, було "не для слабких нервів". Однак, Юля вважає, що і до вегетаріанства треба відноситися обережно.
"Якщо у людини є потреба їсти м'ясо, то краще від нього не відмовлятися. У мене є багато знайомих йогів та буддистів, які відмовляються від м’яса, щоб зберегти тварин. Особисто я не дуже себе добре почуваю після споживання продукту. Але проти м’ясоїдів та м’яса нічого проти не маю.", - каже Панкова.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,