Телеведуча Нового каналу Олена Філонова поділилася відвертими думками та новою фотографією у чоловічих обіймах. Ревізорка вважає, що жінка все-таки може дозволити собі бути слабкою, однак лише з сильним чоловіком. Новий пост з'явився в Інстаграм Філонової.

Читайте Знай в Google News!

Філонова написала, що попри все розслаблятися жінкам у наш час не варто, навіть більше - це може бути небезпечно. Саме тому, на думку телеведучої, жінки шукають у чоловіках те, що для них найголовніше, а саме - захист і безпеку.

Олена Філонова, фото: instagram.com/efilonova
Олена Філонова, фото: instagram.com/efilonova

"Тільки в сильних руках, жінка може дозволити собі бути слабкою. Але, не на довго 😂 розслаблятися в наш час небезпечно 😂 Найголовніше, що жінка шукає в чоловікові - це захисту і безпеки. Вона повинна відчувати, що є хтось сильніше, ніж вона. Для неї дуже важлива визначеність, відчуття того, що чоловік вибрав саме її. Вона віддасть те, що потрібно чоловікові, якщо він дасть їй те, чого шукає вона: захист, визнання її єдиності і унікальності." Олена Філонова

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Підписники Філонової відреагували на відвертий пост і активно коментують його:

"Це правда коли чоловік дасть їй захист, пошану, тепло і головне любов то жінка дасть йому більше ♥️ тому не потрібно дивуватися що якщо чоловік ніякий то жінка буде поводитися оскільки він заслуговує!!! щастя і кохання♥️".

"Класне фото 🔥 А слова прям в точку, спасибі 🤗".

"Ви така класна! Я вами захоплююся! ❤️❤️❤️".

Коментарі, фото: instagram.com/efilonova
Коментарі, фото: instagram.com/efilonova

Коментарі, фото: instagram.com/efilonova
Коментарі, фото: instagram.com/efilonova

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, татуйований актор звів з розуму мільйони жінок, Бреду Пітту час на пенсію: "Я загинула і бачу янгола"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Фреймут оцінить: суддя МастерШефу Ектор Хіменез-Браво згадав свою роботу в готелі

Також "Знай.ua" писав, що Ротару вшанувала пам'ять свого чоловіка, показавши архівний кадр: "Є вічна любов..."