Євген Петросян-легенда російської сцени, і один з найвідоміших коміків на пострадянському просторі. Євген Ваганович вже в поважному віці, але це не заважає йому відвідувати офіційні заходи. Наприклад, 2 жовтня Петросян у своєму Instagram опублікував цілу серію фотографій з художньої виставки, яку організував його хороший друг, також відомий комік – Геннадій Вєтров.

Петросян опублікував кілька фотографій з заходу, де він позував поруч з різними картинами. Судячи з підпису, який залишив Євген Ваганович до своєї публікації, він залишився в повному захваті від виставки.

"Мені подобається, що в цьому маскараді яскравих фарб присутня радість і заклик до оптимістичного погляду на життя. У цій мажорній плутанині я шукаю обличчя, фігури, веселих людей - клоунів. Мені подобається, що в цих картинах веселяться клоуни - люди, які не бояться сміху над собою заради посмішок інших."– - так підписав фотографії Петросян.

Користувачам дуже сподобалася публікація відомого коміка. Всього за 2 години публікація набрала понад 1000 лайків.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ведуча "аншлагу" Дубовицька розкритикувала весілля Петросяна з молодою коханкою.

Як повідомляв Знай.uа, Петросяна і Степаненко розшукує податкова.

Також Знай.uа писав, що Петросяна після розлучення зі Степаненком спіткали невдачі.