Телеканал СТБ оголосив про вихід нового романтичного реаліті-шоу "Холостячка". І якщо в "Холостяку" за серце красеня борються кілька десятків дівчат, то в" Холостячку", відповідно за серце героїні будуть боротися чоловіки. Головною героїнею нового шоу стала актриса, яка виконала головну роль в гучному серіалі" кріпосна", і переможниця "Танців з зірками" Ксенія Мішина. Нещодавно у своєму Instagram зірка показала яскраве фото і заговорила про жіночність.

Читайте Знай в Google News!

"Як і обіцяла, ділюся інсайтом про свою відповідь Хто я. ні секунди, не сумніваючись я сказала: я - актриса. Ну зрозуміло і очевидно. Потім подумала і здивовано додала: Я - людина. Ой ні, я - мама! Я - дочка! Я - подруга. Я довго перераховувала відповіді, кожен раз дивуючись тому, скільки ролей в мені, але, коли дійшла до однієї з останніх, я відчула приємне тепло, натхнення і сказала Я — жінка. Я не знаю, як це бути чоловіком, але я знаю і переконалася в цьому за останній час, як це круто, бути Жінкою.

Помах вій, легкий дотик, тон голосу, витончений одяг — це наша сила. Це наша стихія - бути чарівною, легкою, дивною і загадковою. Раніше зовсім не розуміла, коли пишуть жінка і є - достаток... думала, це штучки, потім зрозуміла, як це. Це не знання, це стан. Стан спокою, довіри, впевненості в найскладнішій ситуації. Це дозвіл собі насолоджуватися і хотіти більшого. Красиво одягатися, наносити макіяж якщо хочеться і немає... якщо ні, я оточую себе тим, що допомагає підживлювати це почуття, Я даю своїй жіночності місце! Я слухаю себе, люблю і балую себе - жінку. У мене вдома завжди окреме місце для цієї частини мене, де все так, як я люблю, де, дивлячись на себе в дзеркало свого стильного туалетного столика @nook_makeuptable я завжди бачу себе справжню, людину, чиє призначення жінка", - написала Ксенія.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чоловіки з радістю біжать на кастинг "Холостячки" – Решетник розкрив пікантні деталі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Україні проміняли "Холостяка" на "Холостячку", подробиці нового реаліті.

Також портал "Знай.ua" писав, що переможниця "Танців з зірками" Мішина розкрила подробиці інтимних сцен.