Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є телеведучою програми "Аферисти в мережах" на Новому каналі, де викриває сумнівних людей, які намагаються нажитися на довірливих громадянах. Дівчина також активно веде свою сторінку в Instagram, і у неї майже 330 тисяч підписників. Вона регулярно тішить своїх шанувальників епатажним контентом.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу українська ведуча похвалилася новим придбанням у вигляді захисної маски... на всю голову, чим неабияк насмішила своїх підписників.

Шанувальники відразу відреагували на новий пост Лебідь. Один з дописувачів вирішив покепкувати з ведучої, дотепно прокоментувавши світлину.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Презерватив на голову? Оригінально!", - написав один із користувачів.

Однак, Крістіна Лебідь, яка часто кепкує з інших, не потерпіла такого ж ставлення до себе, і відразу видалила коментар.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, наречена Розенка Лебідь повзала по лісі в неприглядному стані

Як повідомляв портал Знай.ua, Крістіна Лебідь несподівано видала свій фетиш

Також Знай.ua писав, наречена Розенка Лебідь показала свого фітнес-тренера