У суботу, 3 жовтня, відбувся 5 випуск 10 сезону кулінарного шоу "МастерШеф". У першому конкурсі капітанство на себе взяли Мірра Борисова, Ірина Маленко та Ірина Раковчен змагалися з одним-єдиним чоловіком ― Дмитром Балитою. А в другому конкурсі їм довелося готувати з українськими знаменитостями.

Читайте Знай в Google News!

За підсумками першого конкурсу чорні фартухи отримали Дмитро Баліта і Мірра Борисова.

У другому конкурсі компанію в командах їм склали зіркові гості-Монатік і Настя Каменських. Завдання команд було заховане в двох холодильниках. Вміст цих холодильників-все ті продукти, які є в щоденному раціоні запрошених селебріті. Риба, спеції, шоколад ― продукти, які любить Монатік. А ось м'ясо, гречку і овочі віддає перевагу співачка Настя Каменських.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Червоні готували з продуктів співачки, а сині – з інгредієнтів артиста. В результаті перемогу вдалося вирвати з рахунком 3:2 команді Каменських. А в чорних фартухах опинилися Маша і Алекса.

Битва чорних фартухів стала непростим випробуванням для учасників. Так, вони повинні були приготувати класичні італійські равіолі з різними начинками. Особливістю і ускладненням конкурсу стало те, що робочі поверхні у них були дуже незручними. В результаті приготувати гідну страву і залишитися на МастерШеф не вдалося Олексі Антоновій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, суддя проекту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом приготування іспанських чуррос.

Як повідомляв Знай. ua, Ектор з МастерШеф відклав сковороду заради бальних.

Також Знай. ua писав, що зірковий шеф-кухар пояснив, як перейти з російської на українську.