Співачка, ексучасниця групи " ВІА Гра "Санта Дімопулос розповіла секрет успіху на "Танцях з зірками " і зізналася, чи не ревнує чоловік до її партнера по проекту. Про це вона розповіла в інтерв'ю для "Світське життя" для Катерини Осадчої.

Читайте Знай в Google News!

" я займалася танцями майже 20 років тому. А це не на велосипеді навчитися кататися, тому що пластика, стопи ти все це втрачаєш, коли припиняєш займатися. Я починала заново, можна так сказати. Тому що я народила недавно дитину і мені було дуже важко прийти в нормальну фізичну форму. Я втратила пластичність, я втратила розтяжку, я втратила дуже багато з народженням другої дитини. Тому я вчилася заново і старалася, мені здається, більше всіх для того, щоб показувати ті результати, які у мене є", - говорить Санта.

Осадча зазначила, що у артистки забезпечений чоловік і більшість чоловіків в такому статусі своїм дружинам навіть танцями забороняють займатися, не те що танцювати на паркеті на загальний огляд.

" тому він і мій чоловік. Він не такий, як усі. Він найкращий, розумієш? Він настільки впевнений в наших відносинах і ми настільки близькі, що навіть питання таке не стоїть. Жодного слова він мені не сказав", - зізналася співачка.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Санта Дімопулос відверто розповіла про суперництво з Мейхер на "Танцях з зірками".

Як повідомляв Знай. ua, Санта Дімопулос розповіла, як" Танці з зірками " вплинули на її життя і стосунки з чоловіком.

Також Знай. ua писав, що Санта Дімопулос не може спати спокійно через успіх Брежнєвої.