Одним з найбільш відвідуваних туристами місць в Туреччині є Памуккале. Це Термальні джерела, розташовані в 250 км від Анталії.

Читайте Знай в Google News!

"візуально створюється враження, що потрапив в Антарктиду, – ділиться враженнями ведуча "Орел і Решка. Чудеса світу". - А все завдяки гарячим джерелам, багатим кальцієм, які утворили вапнякові скелясті тераси".

Орел і Решка, фото: прес-служба програми
Орел і Решка, фото: прес-служба програми

Однак, вирушаючи туди, радить Василиса Хвостова, потрібно бути готовим до величезної кількості туристів з різних країн. Вони приносять до бюджету країни чималі гроші, але в той же час знищують пам'ятник.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"сюди приїжджає близько 2,5 мільйонів туристів, які щорічно віддають за вхідні квитки до 35 мільйонів доларів, – розповідає ведуча "Орел і Решка. Чудеса світу", яке відтепер показує Новий канал. - Це суперпопулярне місце. Але люди руйнують його. Готелі, які знаходяться поруч, викачують звідти цілющу воду для своїх SPA і басейнів. Це призводить до того, що безліч джерел почали пересихати".

Орел і Решка, фото: прес-служба програми
Орел і Решка, фото: прес-служба програми

Вартість вхідного квитка обійдеться вам близько 12-ти доларів. І якщо приїжджаєте туди влітку, каже Василиса Хвостова, будьте готові до того, що температура термальних джерел досягає 40 градусів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Гарячий ведучий "Орла і Решки" покаже біблійну реліквію.

Як повідомляв Знай. ua, ведуча "Орла і Решки" познайомилася з сучасними печерними людьми.

Також Знай. ua писав, що ведуча "Орла і Решки" стрибнула зі скелі в гірську річку.