Ольга Фреймут - українська телеведуча, яка прославилася і оскандалилася роботою в проекті "Ревізор". Оля вже давно не працює в цій програмі, але репутація у неї залишилася ще з тих часів. Телеведуча вже попрацювала і в інших проектах, а тепер вирішила розвивати свій блог в Instagram. Тепер вона вчить українців етикету в мережі, навіть окремий хештег придумала для цієї рубрики. Але цього разу Оля показала миле фото, на якому позує разом з мамою, а в підписі до нього трепетно привітала її з Днем вчителя.

Читайте Знай в Google News!

"Моя мама @freimutalla 40 років працює в школі, ніколи навіть не думала міняти роботу. Яке щастя працювати за покликанням, і як почесно бути педагогом. Зі святом усіх вчителів! Особливо моїх - вітаю Новороздільську школу № 4, школу мистецтв мого міста, ЛНУ ім. І. Франко! Це фото давнє, перший тиждень після народження сина. Залишайте під цим постом вітання вашим вчителям", - написала Фреймут у підписі до фото. Шанувальники зірки не пройшли повз і почали активно обговорювати її знімок, згадуючи своїх вчителів і школу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.