Відома українська телеведуча "Нового каналу" і окремого шоу під назвою "Аферисти в сiтях" Олена-Крістіна Лебідь є дуже активною користувачкою соціальної мережі Instagram. Також вона виступає дівчиною державного діяча і політика, колишнього віце-прем'єр-міністра з 14 квітня 2016 року.

Читайте Знай в Google News!

Вона опублікувала нову серію фотографій і підписала їх словами: "Зловили літо за хвіст. Хвіст був страшно рада і гавкала від захвату". Її собаку, французького бульдога, звуть Сара. На першій фотографії її зі спини обіймає Розенко, а сама Лебідь тримає в руках чотирилапого друга.

Потім є фотографії з перехожими, які впізнали телеведучу і вирішили сфотографуватися з нею. "Ви просто супер. Я вас обожнюю, ви дуже красива", "Яскраві фоточки. А, де храми такі красиві?", "Тримайте міцно раз зловили)", "Які фотографії Класні вийшли", "Мені аж тепліше стало", — написали шанувальники в коментарях.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, учасники МастерШеф нагодували Каменських гречкою з м'ясом: хто покинув проект у новому випуску.

Як повідомляв "Знай.ua", Королева вже підшукала заміну Тарзану, Шанувальники не знаходять слів. Цього разу вона не стала брати з собою в подорож свого чоловіка Сергія Глушка.

Знай.ua писав, як відсвяткували дні народження Могилевська, Сумська та Горбунов: розкіш, екзотика і полшоубизнеса.