Віра Брежнєва, російська популярна співачка українського походження, незважаючи на всі зусилля мати світлий образ, постійно змушена захищати себе і свою родину від пліток. Одруження на Костянтину Меладзе лише погіршило ситуацію: всі сприймають співачку як безпринципну жінку, яка розбила родина. Дуже часто з'являються новини про зради Меладзе з теперішніми учасницями гурту “ВІА Гра”.

Читайте Знай в Google News!

Чутки про своє сімейне життя Брежнєва прокоментувала виданню СтарХіт.

Тривалий час ширилися чутки про роман Меладзе з Ерікою Герцог, нині ексучасницею колективу. Еріка - угорка з українського села на кордоні з Угорщиною, відома своїми формами і красою. Ба більше, вона нагадує Брежнєву у молодості.

Віра Брежнєва, instagram.com/ververa/
Віра Брежнєва, instagram.com/ververa/

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Плітки про роман свого чоловіка Брежнєва прокоментувала так: “Захоплююся здібностями свого чоловіка. Він встигає керувати офісом, курувати п'ять своїх проектів, бути наставником в "Голосі", писати пісні, знімати кліпи, випускати релізи, затверджувати весь контент, займатися дітьми, піклуватися про брата, сестру, батьків, племінників, брати участь у всьому, що відбувається в моєму житті, допомагати в наших сімейних питаннях і ще, за словами преси – погулювати з Ерікою! Ну просто браво, товариші, дякую, відкрили очі".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.