Відомий актор театру і кіно Роман Полянський знайомий глядачам не тільки за багатьма фільмами і серіалами (зокрема, "Матусі", який нещодавно знову був в ефірі "1+1"), але і за кліпами співачки і актриси Аліни Гросу. Пару не раз бачили разом на заходах.

Про те, що Гросу, виявляється, вже розлучилася з чоловіком Олександром, стало відомо в кінці вересня. Вона особисто поділилася деталями про розрив з чоловіком. Після чого ще більше з'явилося чуток про те, що Аліна давно не одна, а її новий обранець - саме Полянський.

Аліна Гросу і Роман Полянський, фото: Instagram співачки
Аліна Гросу і Роман Полянський, фото: Instagram співачки

"Рома - мій чудовий друг, партнер. Ми завжди на одній хвилі! А бачимося часто тому, що ми дружимо, і Рома задіяний в моїй роботі. Він талановитий актор, режисер і брав участь у моїх кліпах", - так Аліна відгукувалася про Полянського.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Поспілкуватися з Романом Знай.uа вдалося на знімальному майданчику 4-серійної мелодрами "Мій улюблений ворог" для каналу СТБ від StarLight Production. У стрічці він грає головну роль. Його колегами у фільмі стали Марк Дробот, Фатіма Горбенко, Анна Васильєва і Сергій Калантай.

Анна Васильєва і Роман Полянський зіграли головні ролі
Анна Васильєва і Роман Полянський зіграли головні ролі

На зйомках мелодрами "Мій улюблений ворог", фото: СТБ
На зйомках мелодрами "Мій улюблений ворог", фото: СТБ

Питання про стосунки з Аліною відразу змусило Романа лукаво заусміхатися. Він зізнався, що вже втомився відповідати журналістам на нього: "Нехай це залишиться загадкою! Це ж цікавіше".

Полянський підтвердив, що познайомився з Гросу на зйомках її кліпів. У 2019 році Аліна випустила трилогію "Дико Любила Вову" і "Грязные танцы", в яких і зіграв Роман.

"Так, ми з нею знайшли спільну мову і дуже допомагаємо один одному в роботі", - зазначив актор.

Після зйомок мелодрами у Романа ще запланований режисерський проєкт, в якому він не проти задіяти і Аліну: "Авжеж! У нас з нею контракт на взаємне використання".

Проте актор не підтвердив чутки про роман з Гросу, але при цьому і не спростував. Лише ще більше підігрів інтерес до їхньої пари.

"В цьому і є чарівність! Тому що актор повинен бути на екрані або на сцені, його повинні любити за його ролі, а не за те, що відбувається в його житті. Розумію, що зараз всі люблять виставляти своє життя напоказ, але це більше артисти, співаки, тобто не актори. Це у них виходить, що глядач бачить, які вони в кліпах, на сцені, і їм здається, що вони такі ж в житті. Те, що вони знімають, це про життя. А актори повинні на себе приймати образ", - поділився Полянський.

Аліна Гросу та Роман Полянський
Аліна Гросу та Роман Полянський

Нагадаємо, на каналі СТБ з 25 вересня щоп'ятниці протягом осені показують романтичні серіали з найкрасивішими видами Києва.

Як розповіла генеральний продюсер Галина Балан-Тімкіна, мелодрами об'єднує те, що їх головна героїня – молода жінка, яка, незважаючи на болісний досвід попередніх стосунків, не втратила віру в справжню любов, яка обов'язково трапиться в її житті.

"Слоганом СТБ є "З любов'ю можливо все", тому в кожній з наших історій кохання творить чудеса. Кожна з цих історій про другий шанс для жінки. Про боротьбу за право на щастя для себе і своєї сім'ї", - зазначила Балан-Тімкіна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Аліна Гросу розлучилася з чоловіком. Читайте, що стало причиною розставання пари, яка і року не прожила в шлюбі.

Також Знай.uа писав про те, що допомогло зруйнувати шлюби Аліни Гросу, лідера Little Big Прусікіна та інших зірок.