На офіційному Youtube-каналі "Серіали ICTV" і в телеефірі каналу був презентований другий тизер серіалу під назвою "Козаки. Абсолютно брехлива iсторія", який зроблений в комедійному жанрі для всієї родини. Сюжет укладений навколо козаків, Запорізької Січі і героїчних пригодах, що відбулися у вигаданому світі кінця XVI століття.

Читайте Знай в Google News!

Телевізійна картина надасть новий погляд на українців без нав'язливої шароварщини, козацькі авантюри та дивовижну історію кохання. У ролику були представлені основні герої серіалу, серед яких Іван, козак Назар і кошовий отаман. Їх зіграли Юрій Дяк, Андрій Ісаєнко і, відповідно, Остап Ступка.

Rозаки, фото: ICTV

Режисером стрічки виступив Олександр Березань, а сама 12-серійна стрічка обіцяє стати революційним продуктом для нашого телебачення, так як по-новому показує козацтво. До того ж, розмах зйомок і рівень підготовки здатний вивести українське кіновиробництво на новий рівень.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ще у стрічці зіграють Міла Сивацька, Лариса Руснак, Михайло Гаврилов, Олег Волощенко, Михайло Кукуюк, Дмитро Вівчарюк, Олександр Мельник та ще сотні інших акторів.

Стрічка створена за підтримки Уряду України та Міністерства культури та інформаційної політики України. Прем'єра призначена на осінь 2020 року на телеканалі ICTV.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, лідер "Бумбоксу" Хливнюк підказав дієвий спосіб, як вирвати анексований Крим з лещат Путіна.

Як повідомляв "Знай.ua", дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк зізналася в коханні: "Дуже величний..."

Знай.ua писав, Леді Гага виявилася у справжнісінькій "дірі", на світ божий так просто не вирватися.