Голландський співак Дункан Лоуренс, який переміг минулого року на конкурсі пісні "Євробачення", поділився зі своїми шанувальниками в Instagram радісною новиною — він виходить заміж і прийняв пропозицію свого хлопця Джордана Деліверса. Виконавець перебуває з ним у довгострокових відносинах.

Читайте Знай в Google News!

У Stories він опублікував фото з обручкою на пальці і підписав фото словами: "Я люблю тебе, Джордан Деліверс".

Тоді як його бойфренд був трохи більш багатослівний і написав своєму коханому теж в цій же соціальній мережі: "Я найщасливіший чоловік на світі: я зробив пропозицію Дункану, і він відповів так. Ніколи ще я не був такий щасливий у своєму житті. Я виходжу заміж за розумного, талановитого, геніального і мужнього людини. І також я виходжу заміж за свого кращого друга".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

26-річний музикант представляв Нідерланди в Тель-Авіві з піснею "Arcade", де набрав у сумі 498 балів. З них 237 було від журі, а 261 бал від глядачів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, лідер "Бумбоксу" Хливнюк підказав дієвий спосіб, як вирвати анексований Крим з лещат Путіна.

Як повідомляв "Знай.ua", дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк зізналася в коханні: "Дуже величний...". Старша дочка Анастасії Заворотнюк активно веде блог і досить охоче ділитися з шанувальниками планами.

Знай.ua писав, Леді Гага виявилася у справжнісінькій "дірі", на світ божий так просто не вирватися.