Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Нещодавно красуня-дружина знаменитості, Лілія, виставила серію жіночних кадрів з яскравої фотосесії, позуючи в образі гарячої кубинки або іспанки. Так, дівчина приміряла білосніжне вбрання з яскравим зелено-рожевим принтом, а довге розкішне волосся акуратно прибрала назад, закріпивши їх за допомогою масивної квітки. При цьому на знімках Лілія нарізала помідори, вирішивши видати топ-5 улюблених сніданків їх сім'ї.

ловіть ‼️ топ 5 улюблених сніданків нашої родини👨 👩 👦: ⠀ ✔️1. Боул з лососем 🥗 ✔️2. Вершкова шакшука ✔️3. Вафлі з кокосовим йогуртом і ягодами. ✔️4. Авокадо тост з салатом.🥗♥️👍 ✔️5. Яйця Бенедикт з авокадо і соусом песто.🍳 ⠀ У коментарях пишіть номер сніданку (1-5), рецепт якого хочете дізнатися.🙌🏻😍

Фолловери не пройшли повз: "Ваша краса неймовірна красива🌹 🌹 🌹", " 👏 👏 ви дуже гарно виглядєте😍", "мені здається в минулому житті Ви були іспанкою".

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще