Марина Боржемська відома, як тренер телепроєкту "Зважені та щасливі" і колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова, розповіла про те, як досягти важливої мети — фігури своєї мрії. Марина фітнес-тренер і знає, що таке наполегливі тренування, цим вона заманює своїх прихильниць. У неї є невеликий сюрприз.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Марини Боржемської в мережі Instagram.

Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram
Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram

"Багато хто з вас в директ, ставить питання сстосовно моїх купальників, які були на фото, в цій поїздці. Розповідаю - це турецька фірма Kom. Звичайно ж є ті, які купила і не одягла, лише, для того щоб розтягнути задоволення і зробити так, щоб скоріше їх вигуляти. А хто хоче фігуру своєї мрії, встрибуй в останній вагон і приєднуйтесь в програму, стаючи лідером для себе та інших. Нам з @uniceua, є чим вас здивувати", - пише Марина Боржемська.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Марина Боржемська, фото: Instagram
Марина Боржемська, фото: Instagram

Марина Боржемська, фото: Instagram
Марина Боржемська, фото: Instagram

Марина Боржемська, фото: Instagram
Марина Боржемська, фото: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно Марина Боржемська розповіла про правильне поповнення водного балансу в організмі. А ви знали, що найчастіше перші позиви голоду - це знак до поповнення водного балансу в організмі? Саме тому, при перших думках про їжу Марина радить випити склянку чистої негазованої води.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, 238-кілограмовий чоловік схуд удвічі і розкрив ключ до успіху: три варіанти.

Як повідомляв Знай.uа, тренер "Зважених та щасливих" показала, яку розумну і красиву жінку втратив вузликів: точно буде кусати лікті.

Знай.uа писав, 200-кілограмовий чоловік схуд наполовину, знайомі не дізналися: "Бред Пітт?".