Спортсменка, тренер телепроекту "Зважені та щасливі " і колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська показала свій радісний початок тижня і найближчих – своїх дітей. Ранковий пост вона опублікувала в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"Доброго і світлого початку тижня️️. Урааааа, ми разом", - написала Марина.

На знімках Марина лежить в ранкових променях зі своїми дітьми-Робертом і Олівією, мама і діти посміхаються, дурять і радіють новому дню і новому тижні. Видно, як діти щасливі поруч з найріднішою людиною.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз публікації і залишили безліч теплих слів в коментарях. Вони відзначили, яка Марина розумна, сильна і мудра жінка і побажали їй не тільки гарного тижня, але і бути коханою і щасливою.

"Дітки це наше все!✨ Дивилась Ваше інтерв'ю з Машою Єфросиніною- 💪 🔥на одному диханні був перегляд!!! Мудра, розумна, сильна (☝️ Бог не кожному дає таке)! Обов'язково буде той, хто це оцінити! 😉 ", "Улибашек вам, обнімашек і милих приємностей️️", " Доброго ранку!!! Подивилася вчора ваше інтерв'ю з Машею ви приголомшлива жінка", " Вся радість життя уміщається в посмішці дитини 😊♥️", "у мене теж дочка і син і це такпое щастя! Зі старшою працювала, не помітила як і виросла, з молодшим насолоджуюся зараз і прям не хочу пропустити жоден момент, добре, що можу працювати вдома", " яка милота😍", "Три милих смайлика", "дуже милі фото..💖 ", "Вам доброго тижня 😘", " Доброго ранку, Мариночка! Легкого понеділка! Будьте улюблені і щасливі! Красотульки" , " і вам. Доброго дня і позитивного тижня", "Дякую за позитив😊і вам чудового та неймовірного тижня"," Ви чудови♥️♥️♥️ я Вами захоплююся♥️", " ви світлі!!!!! Добра Вам!!!!Дякую і взаємно", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, колишня дружина Узєлкова Боржемська в сльозах розповіла всю правду.

Як повідомляв Знай. ua, Боржемська втішила українок, які мріють про струнку фігуру.

Також Знай. ua писав, що Боржемська надихнула українок на кардинальні зміни, вашому личку позаздрять навіть школярки.