Фітнес-тренер "Зважених і щасливих" Марина Боржемська, яка також є колишньою дружиною іншого ведучого цього шоу боксера В'ячеслава Узелкова, дала поради щодо поведінки під час карантину в Україні, спрямованого на боротьбу з пандемією коронавірусної хвороби COVID-19. Боржемська особливу увагу звернула на те, що карантин - хороший час, щоб подбати про своє тіло та подумати про схуднення.

Відповідну публікацію тренерка розмістила в соціальній мережі Instagram.

"І ось саме зараз потрібно ТРИМАТИ СЕБЕ В РУКАХ. Мені цей час трохи нагадує перші місяці декрету: ні секунди спокою, неможливість приділити час собі, і все навколо роздають поради. Але, ми жінки! Впоралися з тим, впораємося і з цим періодом!", - заохочує своїх підписників Боржемська.

Марина Боржемська, фото Instagram
Марина Боржемська, фото Instagram

Жінка порадила відмовитися від контактів з іншими людьми, але подбати про тих, хто не може придбати собі їжу сам. Також вона нагадала про необхідність миття рук і про те, що в жодному разі не можна займатися самолікуванням. Іншою рекомендацією стало подбати про щоденне меню заздалегідь, а також подумати про самоосвіту - вона може стати натхненням для бізнес-ідей.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Але головне, на чому наполягає тренерка, що карантин - "час зайнятися своїм тілом!" Для цього вона створила спеціальні серії вправ, які доступні на її Telegram-каналі.

"Вибачте, якщо трохи різко, але, зараз саме час бути реалістом, включити мозок і бути зібраним. Ми відповідаємо не тільки за себе, але і за свою сім'ю, за тих, хто продовжує працювати, щоб ми не залишилися голодними і за націю в цілому", - підсумувала Боржемська.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше закохана Боржемська зізналася у своїх почуттях до Макацарія: "Буває він так подивиться...".

Як повідомляв портал "Знай.ua", колишня Узелкова зі "Зважених та щасливих" показала, як схуднення змінює людей - фото до та після.

Також "Знай.ua" писав, що "Зважені та щасливі" надихнули колишню Узелкова: погляньте, з ким тепер тренує учасників красуня Марина.