Відомий український виконавець Віталій Козловський часто радує публіку цікавими постами в своєму Instagram. Нещодавно артист вирішив поділитися з шанувальниками рядками зі своїх віршів про стосунки.

Читайте Знай в Google News!

"У хороших стосунках двох. Не повинен стати перешкодою хтось третій. В образах і претензіях порожніх. Лише ці двоє можуть бути у відповіді", - написав артист.

У хештегах артист закликав берегти один одного. На фото він позує біля вікна і сумним поглядом дивиться в камеру.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз публікації, вони відзначили, що Козловський виглядає сумним, хоча і написав хороші слова. Деякі навіть дізналися, що артист зараз знаходиться в Лісабоні і закликали його не засмучуватися.

"Часом не по Лісабону ви гуляєте?", "ЗОЛОТІ СЛОВА!!!", "Хороші слова", " як добре сказано!!❤ ️ ", "круто"," не сумуй", " Че такий сумний?", "Не сумуйте Віталій", " Віталік, ви класний! Не сумуйте!",- пишуть коментатори.

"Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, до будинку Козловського примчала фанатка з викруткою, співак сторопів.

Як повідомляв Знай. ua, Віталій Козловський пустив сигнал S. O. S, фанати завмерли.

Також Знай. ua писав, що мачо Козловський без маски і страху запросив фанаток в місто мрії.