Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантне чорно-біле відео, де позувала в одному зі столичних фітнес-клубів, примірявши лише чорні облягаючі лосини і міні-топ. Так, артистка не тільки блиснула спокусливою фігурою, але і підкорила численних фанатів шикарною розтяжкою.

найскладніша робота-це робота над самим собою, як зовнішнім, так і внутрішнім 💫

Фолловери залишилися в захваті, не пройшла повз і Леся Нікітюк: "а ноги не зводить потім?", "Удачі в роботі"," Шикарноп і красиво😍❤️🔥 👏 👏","гімнасти сила,респект і уважуха😍❤️🔥 😍 🙌".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Анастасія Кумейко виставила виставила пікантний знімок, де позувала на тлі білосніжної стіни, примірявши спокусливу сіру сукню з золотистими гудзиками і глибоким декольте. Так, артистка доповнила жіночний образ ніжним вечірнім макіяжем з акцентом на очах і зачіскою із зібраним назад волоссям, посилаючи численним шанувальникам повітряні поцілунки. Красуня дала аудиторії важливу пораду: не забувати цілувати і приділяти увагу найближчим людям.