Напевно, кожен робив покупку, про яку згодом шкодував. Погодьтеся, що секундне бажання змушує нас витрачати гроші, не замислюючись. І добре, якщо похід за хлібом не закінчується покупкою хлібопічки. Учасниця шоу " Хто зверху?"на Новому каналі, співачка Alina Pash розповіла про свої спонтанні покупки.

Читайте Знай в Google News!

"Мені подобається витрачати гроші на якісь фінтифлюшки. Завжди купую прикраси, коли бачу, що вони мені підходять до образу", - з посмішкою каже співачка. За словами Аліни, дорогі речі приходять до неї самі. Не у вигляді подарунків, а вони просто звідкись з'являються.

"Однак, якщо дорога річ подобається, то можу, і сама купити. Адже так приємно задовольнити свої маленькі бажання. До речі, маю звичку відкладати гроші. Тому вони завжди у мене є. Мабуть, передалося від моєї мами. Так цікаво, вона завжди їх ховала в секретне місце. Тепер і я собі роблю схованку", - поділилася зірка.

Дівчина зізнається, що вона ніколи не витрачала всі заощадження до копійки. "Був період у моєму житті, коли я могла багато витрачати грошей. У такі моменти не відчуваю себе і не отримую задоволення. Так, У мене дуже дивні стосунки з грошима", - каже Аліна. Вмикайте в четвер о 19:00 шоу " Хто зверху?"на Новому каналі. Ви дізнаєтеся ще більше цікавих історій від неймовірної співачки Alina Pash.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Аліна Паш, instagram.com/alinapash/
Аліна Паш, instagram.com/alinapash/

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Паш пояснила, навіщо загорнулася в російський прапор.

Як повідомляв портал Знай.ua, Аліна Паш презентувала кліп з елементами етнічних мотивів.

Також Знай.ua писав, що Аліна Паш розповіла про погрози після Маршу Гідності.