Українська співачка Аліна Паш, яка взяла участь у святкуванні Дня Незалежності в Києві, зізналась, що без "Х-фактора" б не змогла зрозуміти, ким хоче бути.

Епатажна Alina Pash відвідає прем'єру 10 сезону вокального шоу "Х-фактор" на СТБ через 2 тижні.

Артистка зізналася, що ностальгує за проектом, при цьому спостерігати за створенням шоу з іншого ракурсу їй не менш цікаво.

"Кльові відчуття - бачити когось із старої команди і дивитися на переживання людей, які беруть участь. Я бачу в них себе. Зараз на все це дивлюся з посмішкою", - розповідає вона.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

За словами співачки, "Х-фактор" – це перший крок до більшої аудиторії, ніж у мене була в той час. На проекті люди дізналися, що є таке ім'я і прізвище - Аліна Паш. Лише за рік артистка побачила, наскільки потужним було її зростання і розвиток.

На проекті Аліна Паш особливо здружилася з іншим учасником проекту MELOVIN. За її словами, через майже 4 роки вони підтримують стосунки.

Аліна Паш

Чудова новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також артистка зазначає, що досвід участі в "Х-факторі" знадобиться їй і зараз в розвитку музичної кар'єри.

виступ на День Незалежості

"Зараз пишу повноцінно свої пісні. Я - автор музики і слів. Роблю аранжування спільно з різними саундпродюсерами не тільки з України, але і з США, Італії. Класно, що на "Х-факторі" я побачила, як проходить знімальний процес, як все технічно відбувається. Коли є крута команда, яка злагоджено працює на результат. Зараз намагаюся зробити те ж саме, але в своєму проекті, - каже Аліна Паш. - Без проекту я не змогла б зрозуміти, ким хочу зараз бути. Спасибі "Х-фактору" за такий досвід", - додає артистка.

Нагадаємо, українці у захваті від виконанн гімну на День незалежності України 2019.

Як повідомляв раніше Знай.ua, популярна українська співачка ONUKA заявила про переїзд до Китаю.

Також портал Знай.ua писав, що Аліна Паш розповіла про погрози після Маршу Гідності: "Я вас не боюся".