Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з Виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу зіркова красуня показала незвичайні стильні фото, на якому з'явилася в дивовижному образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Надя зображена на вулиці, вона і так і сяк позує на камеру. На ній оригінальний осінній наряд - широкі білі штани і короткий Темний топ, поверх якого вона накинула жовту картату сорочку. А свій образ вона доповнила масивними чорними черевиками, кепкою і маскою на все обличчя. У підписі до фотографій Дорофєєва написала: "Розмазало на погоду". Фанати кинулися активно обговорювати нове фото зіркової красуні, її засипають компліментами, захоплюючись її незвичайним образом і стилем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.