Джефф Хассер-один з найпопулярніших акторів США. На його рахунку кілька дуже успішних проектів, але головним тріумфом для нього була роль в серіалі "Ханна Монтана". Хассер - не тільки успішний актор, але і один з секс-символів американського кіно. За його Instagram стежать мільйони фанаток і фанатів. І він не втомлюється радувати своїх шанувальників цікавими фотографіями.

У вівторок, 6 жовтня, Хассер виклав фотосесію, яка привела його фанаток в справжнє захоплення. Джефф показав своїм передплатникам приголомшливу фігуру. І дійсно, помітно, що Джефф витратив не один рік на те, щоб домогтися ідеального тіла. Накачані м'язи, злегка розпатлане волосся-шанувальники актора були в приємному шоці! "Cabin Life" - так підписав свою фотосесію популярний актор.

Фанати Хассера швидко "закидали" Instagram актора лайками. Всього за 9 годин фотографія зібрала майже 10 000 відміток "подобається" і більше 100 коментарів від захоплених шанувальників.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Нагадавши, спекотний Мікеле Морроне роздягнувся майже повністю, Сонце пестить рельєфні м'язи.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка польських "50 Відтінків Сірого" Мікеле Морроне розтанув від відеочату з веселою дівчиськом.

Також портал "Знай.uа" писав, що "поїхав" Мікеле Морроне в подорожі отримав від друга в рот-треба було обережніше.