Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Ще недавно знаменитість оголосила про радісну новину - вони з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим чекають на другу дитину. Малюк з'явився на світ 19 червня, хлопчика назвали Селім-Гірай. Варто відзначити, що парочка також виховує 2-річного сина Еміра-Рахмана.

Так, артистка виставила відео-добірку кращих серіалів для осені, адже в дощову погоду так хочеться закутатися в м'яку ковдру, пити какао або чай і насолоджуватися домашнім затишком. Серед картин, які сподобалися красуні є і легкий серіал, що нагадує "Секс у великому Місті", і детективи, і навіть фентезі.

Середа-це маленька п'ятниця! Ось вам на вечір добірка серіалів, може, стане в нагоді ☺ Тим більше, погода за вікном немов говорить: "Сьогодні ввечері залишся вдома, закутайся в ковдру, завари чай і подивися серіал!» ⠀ І ви діліться своїми, що мені порекомендуєте подивитися? ⠀ 📺 Емілі в Парижі Це те, чого мені так не вистачало під час карантину. Дуже легкий серіал від творців Sex and the City. Дуже надихає, адже в ньому показано життя американки в іншій країні. Дивитися всім, хто сумує за подорожами! І за Парижем 😀 ⠀ А ще буде корисний всім, хто вивчає французьку. Рекомендую дивитися в оригіналі - англійською (там багато про тонкощі вимови і відмінності в мовах). ⠀ Мені дууууже сподобався! 😍 ⠀ 📺 Перрі Мейсон ⠀ Серіал, який захоплює з першої серії і тримає в напрузі до кінця сезону. Якщо ви любитель детективів, то саме на цей серіал ви давно чекали. Подобається все - актори, сценарій, сюжетні лінії. ⠀ 📺 Фарго ⠀ На мою думку, це справжнісінький шедевр, а не просто серіал! Вже вийшло кілька серій четвертого сезону. Але є і зауваження 😂 Особисто мені складно повністю зануритися в кіно, тому що іноді я просто дивлюся і думаю: "Ну, як вони створили цю картинку, чому так нереально красиво?" Це не просто серіал зі змістом в дусі братів Коенів, це ще й естетично бездоганні кадри. ⠀ 📺 Виховані вовками ⠀ Всім шанувальникам фантастики і фентезі. Так, ідея не нова - роботи, які заповнили собою життя людей, але є дуже незвичайні моменти. За кольором, мені здається, трішечки важкуватий, багато темного. Особисто мене це напружує. Але в цілому цікавий серіал для всіх, хто любить цей жанр. ⠀ 📺 Удалині ⠀ Серіал про подорож на Марс. Після того, як Ілон Маск все ж відправив у космос свою ракету, все, що відбувається на екрані виглядає більш ніж реально. Серіал про майбутнє, але в ньому акцент зроблений на житті героїв в дорозі. До речі, все той же Ілон Маск погрожує запустити ракету і зробити з цього реаліті-шоу. Це дуже схоже на сюжет "Вдалині".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше