Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, який є бекстрейджем до свіжого кліпу. Так, артистка не тільки заінтригувала новинкою, але і вразила незвичайним образом, перевтілившись на справжню русалку. Красуня приміряла напівпрозоре лляне плаття білого кольору, занурившись в блакитну воду, підпливаючи до таємничого незнайомця.

з неба водоспадами падали. У небо водоспадами пливли.

Фолловери залишилися в захваті: "а де трубочка ,через яку ти дихаєш під водою ....", "Русалки існують!", "Ой як круто🔥 🔥 🔥 😘 😘 😘", " оу май гааад 😍😍😍😍😍😍😍😍", "клас😍", " Як красиво😍", " Шедеврально🙌 🔥", " @anastasia_domination красиво. Не знаю, що за робота буде і який кліп, але я в очікуванні 😘❤".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.