Ведуча ТСН Наталія Мосейчук згадала свої шкільні роки, розповіла романтичну історію кохання, а також про свою сім'ю, молодшого сина Матвія та домашній раціон харчування.

Про все це Мосейчук повідала в ефірі ранкового шоу Сніданок.Вихідний, де разом з ведучими Олександром Поповим та Валентиною Хамайко до всього ще й приготувала смачну болгарську страву.

Згадуючи свої шкільні роки, Наталія Мосейчук зізналась, що залюбки повернулася б знову до школи.

"Мені хочеться повернутися в клас 10-й-11-й, тому що там ми стали юнками і юнаками, і встигали вчитися та одночасно бути класною компанією однокласників. Нас було близьких п’ятеро друзів. Ми не ходили на дискотеки, ми любили проводити час один з одним. Ми були дружніми і дотепер підтримуємо зв'язок, переписуємося. Пам’ятаю нашу класну керівницю - Раїсу Дмитрівну, вона була вчителем математики. Така серйозна, дбала про нашу дисципліну, і ми їй завдячуємо тим, що не розпустилися по життю, вона могла для нас встановити певні межі. Але водночас Раїса Дмитрівна була дуже позитивною, гарно до всіх ставилась, і ми до неї - з повагою".

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Крім шкільних років Наталія Мосейчук розповіла глядачами про свою сім’ю – молодшого сина Матвія та домашній раціон харчування.

"У нас так заведено, що на сніданок має бути каша – гарбузова або гречана. Діти найбільше люблять саме їх. Молодший син зараз снідає у школі, бо хоче бути разом зі своїми однолітками і дуже сильно хвилюється, коли ми його не на 08:20, а на 09:00 приводимо. Не хоче навіть довше спати! Знаєте, дуже дивно спостерігати, коли діти змінюються біля воріт школи. Спочатку йдете з сином разом, а потім він зненацька каже "Мамо, - до побачення! - і побіг".

Також Мосейчук згадала романтичну історію знайомства зі своїм чоловіком Іллею.

"Наша історія така романтична, що мій чоловік дотепер згадує, що все могло початися на 10 років раніше, а я згаяла стільки часу. Був дощ, я стояла на зупинці автобуса. Під’їхала машина, і звідти чоловік спитав мене: "Вас підвезти?" А я відповіла: "Я чекаю на 53-й" Він і поїхав. Це був Ілля" - з усмішкою розповіла Наталія.

Вже через 10 років Наталія зустрілась з Іллею Івановичем на роботі, і майбутній чоловік зізнався Наталії, що за той вечір на зупинці він був на неї дуже сердитий. Однак вже з цієї другої зустрічі вони почали часто спілкуватися, і незабаром дружба переросла у кохання.

Під час програми була вікторина, яка стосувалась життя Наталії, завдяки чому глядачі дізналися, що телеведуча народилась у сім’ї військового та вчительки, закінчила музичну школу по класу фортепіано і зараз іноді грає. У дитинстві виступала на весіллях і святах, любила там співати.

На завершення програми Мосейчук разом з ведучими приготувала болгарську страву "Чушка бюрек" - фарширований бринзою перець, запечений у клярі.

Інгредієнти:
Болгарський перець – 5 шт
Бринза – 250 гр
Помідори – 1-2 шт
Яйця - 2-3 шт
Борошно
Панірувальні сухарі
Олія

Спосіб приготування:
1. Перець очищуємо від хвостиків і насіння. Також видаляємо внутрішні перегородки.
2. Шкірку перцю трошки змащуємо рослинною олією та запікаємо в духовці або мікрохвильовій печі до м'якості. Болгарський печений перець зберігає всі смакові якості свіжого.
3. Очищаємо від зовнішньої шкірки, схожої на плівку, якщо не виходить- нічого страшного. Залишаємо зі шкіркою перці. Даємо перцям охолонути.
4. Готуємо начинку. Бринзу натираємо на дрібну тертку. Кріп дуже дрібно нарізаємо.
5. Помідори ошпарюємо окропом і знімаємо шкірку. За допомогою ложки видалити насіння, а м'якоть помідора дуже дрібно ріжемо ножем.
6. Змішуємо натерту бринзу, кріп і м'якоть помідора. Додаємо сухий чабер, за смаком поперчити, і, якщо бринза малосольна, посолити за смаком. Якщо бринза трохи суха, можна додати в суміш один яєчний білок.
7. Все ретельно перемішуємо виделкою до однорідної маси. Сумішшю нещільно фаршируємо перці.
8. Наливаємо рослинну олію на сковорідку і сильно нагріваємо.
9. В окрему мисочку розбиваємо яйце і збиваємо його виделкою.
10. Смажений перець з бринзою треба посипати борошном - інакше погано пристане паніровка. Потім перець занурюємо у збите яйце та обвалюємо у панірувальних сухарях.
11. Викладаємо смажений перець з бринзою в розігріту на сковорідці рослинну олію. Обжарюємо перець з обох боків до утворення рум'яної скоринки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Мосейчук підірвала мережу анекдотом про Путіна

Як повідомляв портал Знай.ua, Наталія Мосейчук відвідала Дніпро, щоб обрати найкращого вчителя

Також Знай.ua писав, Мосейчук в ефірі "Право на владу" заявила, що в південно-східних містах України панує "рускій дух"