Зірковий психолог Дмитро Карпачов відповів на запитання батькам, чи потрібно давати дітям кишенькові гроші.

Ведучий реаліті шоу "Супермама" та проєкту "Детектор брехні", експерт з питань дитячої вікової психології Дмитро Карпачов, відповів на запитання своїх підписників в соціальній мережі і розповів, з якого віку і для чого дитині варто виділяти кишенькові гроші. А також Карпачов сказав, чи потрібно давати гроші підлітку на особисті витрати.

"Кишенькові гроші повинні бути у кожної дитини з 6-ти років. Тому що наявність власних грошей - це і формування фінансової грамотності, це і розуміння того, що гроші можна накопичити, це вміння розпоряджатися грошима. Гроші відіграють в нашому житті важливу роль. Неможливо навчитися плавати без води, точно так неможливо навчитися правильно розпоряджатися грошима, якщо у тебе цих грошей немає. Тому гроші у дитини повинні бути, починаючи з 6-ти років, а у підлітка - так точно", - розповідає експерт.

Дмитро Карпачов, фото СТБ
Дмитро Карпачов, фото СТБ

До слова, 12 жовтня на СТБ відбудеться прем'єра другого сезону психологічного реаліті "Супермама", під час якого мами з кардинально різними поглядами на виховання дітей позмагаються за звання найкращої.

Ведучий проєкту, Дмитро Карпачов, дасть цінні поради батькам і прокоментує методи виховання учасниць.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, Карпачов застеріг про можливі проблеми в сім'ї під час карантину

Як повідомляв портал Знай.ua, Дмитро Карпачов розповів, чому дитина бреше батькам

Також Знай.ua писав, Дмитро Карпачов розповів, як сподобатися будь-якому чоловіку