Ведучі хардкор-реаліті "У кого більше?"на Новому каналі весь час знаходять собі екстремальні роботи в найвіддаленіших куточках Землі. Але в перший день баттла вони ще можуть вибрати собі самі що-небудь не таке важке і отримати за це гроші. Наприклад, Макс Узол на Мадагаскарі спробував себе в ролі вчителя інформатики в місцевій школі.

“Мадагаскар – це дуже бідна країна з величезним рівнем безробіття, тому Освіта там слабенька. Там немає ні заводів, ні фабрик, і дуже багато бездомних. По суті, школа-це єдиний шанс для дітей пробитися в житті. Якщо не закінчиш школу, то, швидше за все, будеш жити на вулиці. Але не кожен може дозволити собі вчитися. Потрібні хоча б ручка і зошит, а у багатьох батьків немає грошей навіть на це" Максим Узол

Знайти цю роботу ведучий зміг завдяки місцевим жителем. Оскільки головна його мета- "зрубати" побільше фінансів, він повинен був знайти добре оплачувану посаду, але потягнувся саме до школи.

- Як мені працювалося вчителем? По-перше, це було дуже складно. Бо діти там розмовляють малазійською та французькою. Ні той, ні іншу мову я не знав. Тому на уроках у мене був перекладач. Дуже багато я пояснював дітям за допомогою малюнків, вони таке люблять – - пояснив ведучий " у кого більше?»

Найбільше Макса вразило ставлення школярів до занять і прагнення до навчання в цілому.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

- Таких уважних дітей я, напевно, ніколи не бачив. Якщо у нас четвертокласники кидаються іграшками і не слухаються, то на Мадагаскарі вони ловлять кожне твоє слово, кожен малюнок, кожну фразу. Вони розуміють, що є величезний шанс дізнатися більше. А у них такого шансу більше може не бути. Адже література, за якою вони навчаються, дуже стара – ще з часів колоніального періоду – - розповів ведучий " у кого більше?»

Вчити дітей-справа не з легких. Але Максу Узолу пощастило отримати прекрасний клас, до якого він знайшов підхід. Українець провів гарне заняття з інформатики, що викладало йому життєвий урок.

- Наприкінці, коли я дочитав пару, сталося те, чого я зовсім не очікував. Вони всі встали і почали читати молитву, в подяку мені. Після цього я реально розплакався. А як після такого не розплакатися? Коли 20 дітей дякують тобі за урок. У нас такого ніде не побачиш: пролунав дзвінок – і всі помчали на перерву. Максимум вчитель встигне сказати: "дзвінок для вчителя, а не для учнів!"Але всім пофіг, всі погнали. Там же повага просто величезна. Саме після цієї роботи я навчився дякувати за елементарні речі. Треба бути вдячним завжди, і нашим вчителям теж, - зазначив ведучий реаліті " у кого більше?»

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала Селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.

Раньше Знай писав, що Пальчевський відмовився визнати, що він був учасником пропагандистського шоу на каналі агресора " Росія 1" і заявляв в ефірі про необхідність "возз'єднання" братніх народів.