Відомий російський продюсер Андрій Разін, який програв перший суд, прийняв рішення не завершувати війну з Лєрою Кудрявцевою. Він вилив на телеведучу чергову порцію нічим не підтвердженого "компромату". Але цього разу Разіну може ще й від Каті Гордон за образу позов дістатися. Хоча, його це навряд чи турбує.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Разіна в мережі Instagram.

Публікація Андрія Разіна, скріншот: Telegram-каналу "Только никому"
Публікація Андрія Разіна, скріншот: Telegram-каналу "Только никому"

За словами продюсера "Ласкового мая", його мало хвилює те, що відбувається. До суду він не ходив, мотивоване рішення не отримував, а суперниць він вважає "двома збожеволілими бабами, які бігають по судах і кайфують, подаючи на зірок позови".

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Лера Кудрявцева і Андрій Разін, фотоколаж znaj.ua
Лера Кудрявцева і Андрій Разін, фотоколаж znaj.ua

"Коли я отримаю це рішення, я готовий виступити в програмі Андрія Угланова "За углом" на YouTube і розповісти все про Леру Кудрявцеву. Як вона стояла на колінах і просила мене, щоб я її не посадив у в'язницю за шахрайство, і брехня щодо гурту "Ласковый май", - повідомив Разін.

Згадав продюсер і маму Лери Кудрявцевої. За його словами, мати телеведучої не справедливо звинувачувала Юрія Шатунова. Продюсер сильно обурений діями Кудрявцевої.

"Вона хоче мене до в'язниці відправити? Лера, я 16 років був у в'язниці, яка називається дитячий будинок. Ти ж бігала і просила, щоб я тебе в тюрму не посадив заради дітей. А хто тебе змусив Жана забрати додому? Я! І квартиру йому купити теж змусив тебе я. і тепер ти включилася проти мене? Та хто ти така?", - закінчив свій гнівний пост Разін.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Кудрявцева розкрила брудний секрет вдівця Фріске Шепелєва.

Як повідомляв Знай.uа, слава змінює: як знаменитості виглядали в юності - всіх впізнали?

Знай.uа писав, Лера Кудрявцева розповіла про стан мами після інсульту: "Щось розкисла".