Останніми роками українська скрипалька Ассія Ахат не надто активна в українському медіапросторі. Однак у творчому житті в неї нема застою: вона активно підкорює зарубіжного глядача.

Читайте Знай в Google News!

Про це розповіла сама Ахат в інтерв'ю програмі ЖВЛ.

Як нарешті зізналася зірка. вона була запрошена в концертний колектив легендарного джазового трубача Кріса Ботті. Грала з Куртом Елінги, Еріком Серра. Брала уроки вокалу у Сета Рігса. Ссингл If Only Tonight потрапив на лідируючі місця в чарти американського Billboard. А альбом All In був поданий на 8 номінацій Греммі в 2018 році.

Карантин музикантка використала для власної творчості. Ассія Ахат записала альбом A Date At The Movies, до якого увійшло 10 інструментальних композицій з оркестром.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Мені хотілося оживити емоції, які я відчувала на перших побаченнях. Коли ми з моїм хлопцем йшли в кінотеатр, сідали на самому задньому ряду і відчували той самий підлітковий трепет, якщо він випадково доторкався до моєї руки. Переглядаючи ці фільми і переслуховуючи ці пісні можна знову відчути найсильніші почуття, які живуть в нас з тих часів. Я сподіваюся що альбом гідно оцінять і номінують на Греммі", - заявила Ассія Ахат.

"Коли почався карантин, в березні цього року, я почала переглядати багато старих фільмів - 50-60-х років. І в цих фільмах завжди звучала приголомшливо красива музика. І ця музика виховувала в нас справжню чисту любов. Я подумала, чому б не зробити ці пісні у виконанні скрипки з акомпанементом оркестру", - ділиться джерелом артистка.

В альбом A Date At The Movies увійшли класичні саундтреки, які звучать в культових картинах Золотий Ери Голлівуду. Серед них Can not Help Falling In Love Елвіса Преслі і Raindrops Keep Fallin 'On my Head Бі Джей Томаса, My Heart Will Go On з "Титаніка" і Halleluja авторства Леонарда Коена, з кавером на яку світ познайомився в мультфільмі "Шрек". Ассія Ахат звернулася і до свіжого Shallow Леді Гаги з фільму A Star Is Born.

Саунд-продюсером альбому став легендарний американський музичний продюсер Умберто Гатіка. На його рахунку 17 премій Греммі. Саме в його студії створювався всесвітньо відомий хіт Майкла Джексона Bad, альбоми Селін Діон і, в тому числі, пісня My Heart Will Go On, які отримали Греммі альбоми Майкла Бублей, альбоми Джанет Джексон, Андреа Бочеллі, Тоні Беннетта та багатьох-багатьох інших.

З української сторони над альбомом працював український композитор і музичний продюсер Юрій Шепета, який писав музику до балету "Великий Гетсбі" і безліч інших прекрасних робіт.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Маскарад" розкриє таємні альтер его зірок-що побачать глядачі в найзагадковішому шоу країни.

Як повідомляв "Знай.ua", Безруков з "Бригади" повторює сумну долю батька: трагічна загибель в петлі.

Знай.ua писав, Як Висоцький завоював серця злодіїв: все повернули і просили вибачення.