Маколей Калкін прославився на весь світ зйомками в рождественнских комедіях" Один вдома "і" Один вдома-2. Загублений у Нью-Йорку". На жаль, подальша кар'єра актора так і не склалася, проте люди досі пам'ятають ці яскраві фільми, а в нашій країні їх часто показують під Новий Рік. Маколей також не дає людям забути про легендарні фільми, і підігріває інтерес до них. Наприклад, 8 жовтня він опублікував фотографію в оригінальній масці.

Маска Маколея Калкіна була виконана з оригінальним принтом. На принті зображено обличчя маленького Кевіна Маккалістера зі сцени, де він маже обличчя одеколоном. Так-так, той самий широко відкритий рот і долоні на щоках. Здається, що зараз ця маска закричить по-справжньому.

Маколей не позбавлений і почуття гумору. "Ношу здерту шкіру самого себе", - іронічно прокоментував фотографію кіноактор.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадавши, діти з "Сім'ї Аддамс", "Один вдома" і "Парку Юрського періоду": в кого перетворилися маленькі зірки 90-х.

Як повідомляв портал Знай.uа, актор-близнюк з "няньок" помер напередодні дня народження.

Також портал Знай.uа писав, що після наркотиків, депресії і думок про суїцид Маколей Калкін нарешті повернеться в кіно.