З появою дитини від Кеті Пері 43-річний Орландо Блум відкрив у собі незвичайні здібності - він перетворився на "дитячого шептуна".

Про свій батьківський талант Орландо Блум розповів у шоу телеведучої Еллен Дедженерес, пише Daily Mail.

Зірковий батько розповів, що коли Кеті була вагітна, він щодня наспівував ембріону буддійську мантру, яку використовує з 16-ти років. Тепер, коли дитина народилася, Орландо в момент її плачу досить всього лише заговорити, і маля починає заспокоюватися. А ще, Орландо співає донечці пісеньки на вушко і це їй, за словами актора, дуже подобається.

"Коли я ношу її на руках, я наспівую їй на вухо, їй це дуже подобається, вона навіть по-своєму відповідає мені, дуже мило. Кеті дивиться на мене з подивом, я такий собі "дитячий шептун". І безумовно набираю бали як найкращий татусь", – пожартував Орландо Блум.

Актор також зізнався, що крихітка – його копія.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Коли вона тільки з'явилася на світ, я подумав: "О, це ж моя мініверсія". Потім, на щастя, її очі стали такого ж блакитного кольору, як у Кеті, і це просто ідеально! Крім того, вона нагадувала мені й мою маму",
– поділився Орландо Блум.

Нагадаємо, 43-річний актор Орландо Блум в серпні вдруге став батьком. Для його дружини Кеті Перрі новонароджена донечка є первістком.

Раніше пара поділилася знімком їхньої донечки в Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кетті Перрі розкрила новину про свою вагітність від Орландо Блума з допомогою ніжного кліпу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Орландо Блум збирається стати батьком удруге

Також Знай.ua писав, що відомо про найгучніших романах голлівудського красеня Орландо Блума.