На телеканалі ICTV виходить проект під назвою "Ранок у великому місті", де є рубрика "33 на 3". героєм нового випуску якої став співак Олександр Пономарьов. Всього за три хвилини ведучій Олександрі Кучеренко вдалося розкрити найвідвертіші грані життя артиста.

Читайте Знай в Google News!

Пономарьову довелося відповісти на питання про те, на який вік він себе почувають. Також, яку з пісень він написав за максимально короткий термін і назвати вартість найдорожчого кліпу. Олександр поділився і про те, яку пісню виконує коханій найчастіше, і яку частину жіночого тіла вважає найбільш красивою.

Олександра Кучеренко, фото: ICTV

Крім того, ведуча Олександра задала питання і про яскравий спогад про батька. Пономарьов же розповів кумедну історію про випадки, коли він починав співати: "завжди, коли я співав, він говорив: "Саша, йди співай в підвал, там буде і тобі добре, і дров приємно".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

У виконавця є бажання пожити на парусному човні до 50 років. У телеканалу ICTV на Youtube є аккаунт, де можна подивитися попередні випуски цієї рубрики. Там ви зумієте дізнатися, скільки грошей втратив Андре Тан через COVID-19, скільки квартир у Євгена Кошового і чому Ахтем Сеітаблаєв не взяв би на роль нинішнього президента України Володимира Зеленського.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, підопічна Потапа Андраде стала юною мільйонеркою, блиснула сідницями на радощах

Як повідомляв "Знай.ua", Костюшкін з "Чай удвох" порадував жінок і змусив "кудкудакати" чоловіків: "Невже йому 50?"

Знай.ua писав, дочка Миколаєва зворушила всю мережу, туга юної іменинниці рве серце: "Мамо, приїжджай"