Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка похвалилася досить пікантним вечірнім кадром, зробленим перед сном. Красуня позувала лише в розстебнутому махровому халатику і з капюшоном на голові, ще не встигнувши змити вечірній макіяж з акцентом на очах. Наталія також видала, чому здоровий сон важливий для кожного, згадавши минуле і свій поганий приклад: коли виконавиця 10 років тому виділяла на сон 2-3 години і працювала без відпустки і вихідних, її долали депресивні думки, снилися страшні сни, були галюцинації.

лягаєте спати рано чи пізно? 😴 Я За здоровий сон, хоча 10-15 років тому в шаленому ритмі без відпустки і вихідних, виділяючи на сон по дві-три години на добу, Я загнала себе на межу нервового виснаження: долали депресивні думки, снилися страшні сни, були галюцинації... Це дуже страшно. Згодом зрозуміла, що бути щасливим і здоровим просто. Три кити здоров'я - сон, харчування і фізичні навантаження.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захоплення.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".