Відома українська ведуча шоу "Аферисти в сiтях" на "Новому каналі" Олена-Крiстiна Лебідь досить часто радує своїх шанувальників новими публікаціями в соціальній мережі Instagram. Вона є нареченою колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка. А цього разу вирішила підняти своїм фанатам настрій.

Читайте Знай в Google News!

Вона опублікувала чуже відео зі своєю участю. "Це дуже ржачно (переважила-виклала без звуку а тут треба чути) всім веселого дня!!",- написала вона. Хлопець, який зробив це відео, почав його зі словами:" Олена-Крiстiна Лебідь як муд в школі", — і продовжив нарізкою словестних перлів телеведучої, підставляючи їх під різні шкільні предмети.

"Я повинна на це відповідати?",- якось сказала Лебідь в "Аферистах в мережах", тоді як хлопець підставив ці слова під фізику.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Довічний муд з англійською мовою", "На фізиці наш клас 154%", "Христина Лебідь ікона мемів", "Оруууу Христина падає як підкошена", "Жерти будемо))) типова Я)))", — написали шанувальники в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої Дантес розмріявся про попах: "Хлопчикам важче". Володимир Дантес показав миле фото в соцмережі і заговорив про бодіпозитиві і сексизмі.

Як повідомляв "Знай.ua", супермодель Аллу Костромічову звалив covid-19: "П'ю водичку, інших смаків не відчуваю"

Знай.ua писав, Jerry Heil придумала геніальне рішення на пляжі Одеси - напівгола, але в черевиках.