Відома українська співачка Тіна Кароль, яка нещодавно презентувала новий альбом, зустрілась за кулісами із мамою Дана Балана. Очевидці зафіксували теплі обійми двох жінок на відео.

Читайте Знай в Google News!

Виконавиця спілкувалася з мамою Балана зовсім не довго, але на відео у youtube під назвою "Мама Дана Балана и Тина Кароль | я завтра к Дану приеду😍" видно, що вона щиро вдячна, адже після слів вдячності Тіна навіть склала докупи руки, а цей жест означає крайню вдячність, любов і повагу.

"Тіна і мама Люда😍 Вслухайтеся як Тіна сказала, що вона приїде до Даніка!💔🕊️", - підписано відеоролик.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Судячи із відео Тіна дуже поспішає, вона одягнена у довгий білий халат. Однак декілька секунд для мами Дана все таки знайшла.

Також нещодавно зірка розповіла, що мріє знову стати мамою. Після смерті чоловіка вона не впускала в своє життя чоловіків, присвячувала весь вільний час синові Веніаміну. Тепер артистка зізналася, що в її житті вже є місце чоловікам.

Кароль і мама Дана, фото: youtube
Кароль і мама Дана, фото: youtube

Також виконавиця додала, що мріє вдруге стати мамою. Жінка прагне, щоб в її житті була донька: "Треба відкритися цьому бажанню, відкритися думці, яка постійно до тебе приходить. І якщо це не станеться з коханою людиною, є багато способів – вдочеріння або ще щось, щоб знайти для себе донечку".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, 62-річна мама Дана Балана влаштувала "битву купальників" з Тіною Кароль: хто на Вашу №1?.

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль зробила "своїм" чарівний подарунок для обличчя: "Дивимося разом".

Знай.uа писав, "Супермодель по-українськи" поділилася головними помилками при схудненні: "можна швидко здатися".