25-річна британська модель із Бірмінгема Демі Роуз Маубі в будь-яку пору року дивує фанатів гарячими фотосетами. Останній представлений на сторінці красуні, вийшов особливо спекотним. Відповідні світлини були викладені на сторінці зірки в соціальній мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Демі Роуз - дуже потужна леді, на цей раз вона вирішила акцентувати увагу на своїй гігантській апетитній попі. Цікаво, що попри значні розміри, горіх дівчини доволі пружний і підкачаний. Дівчина вигнулась і простягнулась на піску і ніжному персиковому купальнику-стрінгах. Тоненька смужка купальника не прикриває абсолютно принад зірки.

"Якщо я тобі потрібна, я буду тут 🌴", - лаконічно і неоднозначно підписала пляжні знімки красуня.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Демі Роуз є володаркою доволі розкішного бюста і величезної попи, які здебільшого на всіх знімках прикриває мінімум одягу. Дівчина обожнює фото у спідній білизні, купальниках і спокусливих боді.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Юна модель Playboy залишилася в машині лише у трусиках, навіть принади не прикрила.

Як повідомляв портал Знай.ua, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Також Знай.ua писав, що мокра фітнес-модель Ана Чері умістила тілеса у вузький купальник.