Серіал "Величне століття. Роксолана", що вийшов у світ, надав широку популярність турецькій актрисі Мер'єм Узерлі, яка зіграла в ньому головну роль — чарівну дружину падишаха Хюррем-султан.

Читайте Знай в Google News!

Зараз жінка продовжує зніматися в серіалах і вести аккаунт в соціальній мережі Instagram, де частенько ділиться новими знімками з шанувальниками, а також подробицями свого життя.

"Я здійснила одну зі своїх найбільших мрій... що ж це?",- написала вона під опублікованою фотографією, на якій постала в чорній сукні на тонких бретелях. При цьому, на обличчі у Мер'єм Узерлі відсутня косметика, а волосся зібране в пучок.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також можна помітити чокер винного кольору, який гармонійно доповнює образ актриси, з підвіскою у вигляді перевернутого півмісяця.

"Дуже красива", "Айдан Шенер, Мер'єм Узерлі, які підкорили російського глядача красою і талантом", "Моя улюблена актриса", — написали шанувальники в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лорак у зухвалому вбранні прилипла до нового залицяльника: "А як же Лазарєв?"

Як повідомляв "Знай.ua", подружка Зеленського з "Квартал 95" Кравець знову стала дівчинкою: “Школярка”

Знай.ua писав, колишня "віагрянка" Джанабаєва спустила сукню з плечей і розкрила головний секрет. Цього разу зіркова красуня показала чарівне фото, на якому зображена у своєму будинку, а в підписі зізналася, без чого не виходить з дому.