Телеведуча Наталія Мосейчук, будучи на церемонії Global Teacher Prize Ukraine 2020 в ефірі шоу "Світське життя" поділилася з українцями та Катериною Осадчою, особисто, про те, як склалася доля її старшого сина, який вступив до закордонного університету, але проходячи навчання онлайн з України через пандемію коронавірусу.

Читайте Знай в Google News!

Наталію радує факт, що син знаходиться зараз поруч з нею. Він навчається одночасно у двох вузах:у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана та Кельнському університеті — онлайн. До карантину він проходив навчання у Відні, столиці Австрії.

До того ж, зараз він пішов працювати економістом-аудитором і має більше терпіння і стійкої психіки, як у юнака, ніж у Наталії Мосейчук. На питання про те, які оцінки приносить її молодший син, який навчається в третьому класі, телеведуча відповіла: "Він говорить тільки про класні оцінки, приніс 11 з математики. А про погані оцінки він не говорить, очікую спiвбесiд з учителем".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Мосейчук вдячна своєму старшому синові Антону за те, що він взяв основну частину освітнього карантинного процесу. "І якби не Антон, очевидно, у мене нервів б уже не було", - додала телеведуча.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лорак у зухвалому вбранні прилипла до нового залицяльника: "А як же Лазарєв?"

Як повідомляв "Знай.ua", подружка Зеленського з "Квартал 95" Кравець знову стала дівчинкою: “Школярка”

Знай.ua писав, колишня "віагрянка" Джанабаєва спустила сукню з плечей і розкрила головний секрет. Цього разу зіркова красуня показала чарівне фото, на якому зображена у своєму будинку, а в підписі зізналася, без чого не виходить з дому.