Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка в минулому була народною депутаткою від "Радикальної партії Олега Ляшка", часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі Instagram. Так, цього разу зіркова красуня показала в мережі незвичайне фото, на якому позує в легкому "зефірному" образі, а в підписі до нього поділилася здійсненням своєї мрії, чим здорово заінтригувала шанувальників.

Читайте Знай в Google News!

"У музичній школі у мене була заповітна мрія (крім білого рояля, звичайно), я мріяла про те, щоб моя пісня потрапила в кіно. Скоро вам все розповім, тому що одна з них здійснилася. Сказати, що я щаслива – це дуже мало, я просто на сьомому небі від щастя. Мрійте, поки б'ється Ваше серце! Нехай #Всезбудеться", - написала Злата в підписі до фотографії. Фанати зірки в захваті від цієї новини, її вітають зі здійсненням мрії і обсипають компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Злата Огнєвіч поділилася з українцям найпотаємнішим, це було важко пережити.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Злата Огнєвіч відверто розповіла про чоловіка своєї мрії, шанувальників і зйомки двох нових кліпів.

Також "Знай.ua" писав, що Злата Огнєвіч вперше з'явилася з немовлям.