Ірма Вітовська-відома кіноактриса, діяч мистецтва та активістка. Вона доклала чимало зусиль для підтримки Майдану та воїнів АТО, регулярно брала участь у різних благодійних акціях. Ірма не приховує, що дуже любить Україну, і є справжнім патріотом своєї країни.

Однак обставини змусили її тимчасово виїхати за кордон. На своїй сторінці в Facebook актриса опублікувала пост, в якому зізналася, що сильно сумує за Україною.

Скучаю , ненько..Україна - найкраща, своя..).Нам би трошки самодисципліни , культури і щирого патріотизму в єдності і...

Geplaatst door Ірма Вітовська-Ванца op Vrijdag 9 oktober 2020

"Сумую, ненько..Україна-найкраща, своя", написала Вітовська у своєму Facebook. Також до посту вона доклала відеоролик, знятий з дрона з озера Ялпуг в Одеській області. На ролику показана вся краса природи цього унікального місця нашої країни.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також Вітовська з прикрістю зазначила, що нашому народу не вистачає самодисципліни, культури і щирого патріотизму. "Ці останні чинники не сприяють повазі до нас у світі", написала Ірма у своєму повідомленні. Також актриса закликала українців бути "один за одного, з гонором і рівною спиною". "До зустрічі за місяць.. Обіймаю всіх", - так закінчила свій пост Вітовська.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, у Карпатах знімуть фільм про мафіозні клани, короткий сюжет і дата виходу.

Як повідомляв Знай.uа, на дочку Алека Болдуіна напали з кулаками-моделі "прикрасили" юне личко.

Знай.иа писав, ведуча Лідія Таран привела фанатів у захват зміною іміджу: "головне, щоб зуби не випадали".