Популярна українська співачка, відеоблогер і дизайнер Надія Дорофєєва є досить активною користувачкою соціальної мережі Instagram, де на неї підписано більше п'яти мільйонів чоловік. Про це

Читайте Знай в Google News!

Якось виконавиця відповідала на питання своїх шанувальників в Stories. І вийшло так, що вона розповіла про критичні дні з різницею в кілька тижнів. "Як бути на сцені коли критичні дні?"—- поставив питання один з фанатів, тоді як Надія Дорофєєва відповіла, що це дуже весело і екстремально.

Потім їй знову поставили питання, яке звучало: "Як ви виступаєте на сцені коли у вас місячні?". Учасниця колективу "Время и Стекло" заявила, що нервово.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У вересні вона анонсувала старт попереднього замовлення книги про 10-річну історію колективу, в якому вона була разом з Олексієм Завгороднім, більш відомим під псевдонімом "Позитив". У ній будуть описані спогади і показані раніше не опубліковані знімки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Світлана Тарабарова зворушила "лляним" весіллям з красенем-чоловіком, сказала "так" 4 роки тому. 23 вересня рудоволоса красуня стала щасливою мамою маленької дівчинки, ім'я якої пара поки не розголошує.

Як повідомляв "Знай.ua", Могилевська вразила архівами з юною Саніною, українці не вірять очам: "Еліксир молодості?"

Знай.ua писав, Кароль вразила чоловіків у саме серце стрункими ніжками: розріз сукні видав всю красу