Російський музикант Стас Костюшкін, найбільш відомий як екссоліст гурту "Чай вдвоем" продовжує активно спілкуватися зі своєю аудиторією у соцмережах. Зазвичай він не втрачає можливості повихвалятися своїм накачаним тілом, яке зберігає доволі непогану форму як для 49-річного уродженця Одеси. Однак на цей раз співак вирішив показати свою жінку і цим самим розвіяти всі недорозуміння щодо його орієнтації.

Читайте Знай в Google News!

Відповідним дописом він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

На відео автор пісні "Женщина я не танцую" Костюшкін з коханою разом виконують пісню в один мікрофон. Короткострижена білявка ніжно обіймає Костюшкіна за шию.

Стас Костюшкін, фото: instagram.com/stas_kostyushkin_official/
Стас Костюшкін, фото: instagram.com/stas_kostyushkin_official/

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Виявилося, що музиканту вже набридли чутки про його нетрадиційну сексуальну орієнтацію і він показав жінку поряд, щоб більше не чути дорікань у свою сторону.

"Как же много сказано о моей ориентации. Скажу вам только одно, у ребят которые любят ребят, если и есть жены , то они как правило, ну как сказать, не сильно яркие что ли. У меня же @karapylka - красавица и чудесница ❤️❤️❤️❤️", — написав він у підписі до знімка.

Раніше повідомляли, Стас Костюшкін з "Чай вдвоем" показав фото дітей і себе в молодості: "Ось наше справжнє багатство".

Як повідомляв Знай.uа, Костюшкін з "Чай вдвоем" допоміг зловити чоловіка-гуляку: "Покажи людей".