Українська відома співачка Таїсія Повалій нещодавно випустила новий кліп, але не тільки він зацікавив колишніх і нинішніх шанувальників знаменитості. В офіційному Instagram зірка опублікувала відео з виконанням пісні про кращого друга.

Читайте Знай в Google News!

"Майже прямий ефір зі студії звукозапису !Пишіть як вам моя нова пісня", - пише Таїсія.

У новій пісні Повалій звертається до кращого друга, який як ніхто може "прочитати моє серце і дати пораду, підтримати і пробачити". На відео вона відображена в студії звукозапису безпосередньо під час виконання зворушливої пісні.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Віддані шанувальники тут же засипали виконавицю компліментами. Вони вже припускають, що пісня буде дуже популярною і відзначили, що Таїсія виглядає приголомшливо і дуже жіночно.

" виглядайте, Таечка, приголомшливо!!! 😍 😍 😍 Мила, красива, жіночна!!!! Постите себе частіше!!!! Радуйте нас собою!!!!! Таких, як ви, одиниці!!! У своїй неповторності, в погляді на світ, у ставленні до людей!!! Ви неймовірна у всьому!!!! Я не розумію, як, будучи такою красивою, талановитою, чарівною, залишатися замкнутою і скромною", " клас! 💯 🚀 👏 👏 👏 Чекаємо з нетерпінням!", "Ігор не міг не сфокусувати камеру на ейфорії. Її ж на цій студії писали. Гордість! 💪 💪 💪 Впевнена, новий альбом буде таким же шикарним!", "Як завжди вчасно і в настрій. Спасибі🙂. Таких збігів багато не буває", " правильна пісня!!! Спасибі, улюблена красуня💋", "Пісня про кращого друга 🔥 🔥 🔥 🔥 👍 👍 👍 дуже чекаю її і новий альбом теж ❤ ️ не перестаєте мене радувати", - пишуть фанати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Таїсія Повалій вже "підходить" і вирішила заговорити про крила.

Як повідомляв Знай. ua, Повалій після пластики розполохала колишніх шанувальників.

Також Знай. ua писав, що син Повалій почав співати, але даремно, назвали геєм і вигнали з України.