Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, втікши від дощової осені в спекотний Єгипет і позуючи в одному з готелів Шарм-ель-Шейха. Так, артистка приміряла стильний яскраво-червоний костюм, який облягав її струнку фігуру, вирішивши почати новий тиждень продуктивно - з ранкової йоги серед екзотичних пальм. Красуня продемонструвала небувалу гнучкість, насолоджуючись при цьому тепими сонячними промінчиками і стоячи на руках.

починаємо новий тиждень правильно ❤️

Фолловери залишилися в захваті: "Правильно починати треба з фотки в купальнику!) ", "Завжди у формі. Браво♥️", "Настя добра та удачі тобі", "😍 😍 😍 круто".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Анастасія Кумейко вже виставляла кадри з Шарм-ель-Шейха. Так, артистка приміряла стильний яскраво-червоний костюм і облягаючий корсет з глибоким декольте, доповнивши образ круглими сонцезахисними окулярами, а також намистом з черепашок. При цьому красуня блиснула шикарною розтяжкою і стрункою фігурою, пожартувавши, що її біологічний годинник не перейшов в режим відпочинку, а організм сам бажає робити фірмовий мах ногою в ліфті, селфі з якого Настя зазвичай постить під хештегом #мойлифтмоиправила.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.