Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, і яка просто запала в душу покійного нині Х'ю Хефнера, не втомлюється радувати шанувальників спокусливими експериментами і еротичними фотосесіями. У своєму Instagram зіркова красуня часто публікує відверті знімки, і цей раз став винятком – Даша виклала пікантні знімки з нового чорно-білого фотосету, на який позує майже повністю оголеною.

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях Дашу можна побачити в чарівному образі, а чорно-білі тони додають знімкам загадковості і шарму. Перед камерою красуня з'явилася практично без одягу, інтимні місця вона трохи прикриває довгим чорним піджаком. На одному зі знімків Астаф'єва розкинулася в кріслі, на другому – лежить в ліжку, а на ще одному стоїть, здається вона зовсім не помічає фотографа і ні крапельки не збентежена. Фанати в захваті від таких пікантних фотографій зірки, її завалюють компліментами в коментарях до знімків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.