Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка в минулому була народною депутаткою від "Радикальної партії Олега Ляшка", часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі Instagram. Так, цього разу зіркова красуня показала в мережі результати милої осінньої фотосесії, в якій з'явилася в незвичайному образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Злата вийшла на прогулянку осіннім Києвом у коротенькій чорній сукні, під якою не видно білизни. Поверх тонкої тканини зірка накинула теплу кофту, а на її ногах модні чорні ботфорти. Волосся красуні акуратно укладені і прикриті кокетливою капелюшком, а на її обличчі легкий макіяж. У якийсь момент Злата почала стягувати з себе кофту, оголюючи витончені плечі і спокусливе декольте. У підписі до публікації Огнєвіч залишила філософський вірш Ліни Костенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Злата Огнєвіч поділилася з українцям найпотаємнішим, це було важко пережити.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Злата Огнєвіч відверто розповіла про чоловіка своєї мрії, шанувальників і зйомки двох нових кліпів.

Також "Знай.ua" писав, що Злата Огнєвіч вперше з'явилася з немовлям.